مشاوره حقوقی رایگان - قطع مستمری شوهر و دریافت مستمری پدر

با سلام من همسرم فوت شده وسه سال بیمه تامین اجتماعی پرداخت کرده که من الان مستمری شوهرم رو دریافت میکنم ولی خیلی کمه ‌دفترچه هم به من ندادن. من می‌توانم مستمری شوهرم رو قطع کنم و انصراف بدم ؟ و مستمری پدرم که سالهاست فوت شده بگیرم؟ البته پدرم بازنشستگی کشوری است

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله اگر دختر فاقد شغل و فاقد بیمه باشد میتواند مستمری پدر را دریافت نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله میتوانید ازبیشترین مستمری با تحقق شرایطی استفاده نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلا
بله می توانید اما گاهی دیده شده جاهایی قبول نکرده و گفتمد حقوق شوهر مقدم است

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر در صورت قطع مستمری شوهر بله این امکان وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید هر چند بعضی بیمه ها مستعمری همسر رو مقدم میدانند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله امکان اینکه از مستمری بهره مند شوید هست.