مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه

با سلام.
بنده سال 98 در تصادف دو اتومبیل دچار خسارت شدم که مقصر 100 درصد طرف مقابل بوده که بعد از تشریفات قانونی در دادگاه نامبرده محکوم به پرداخت خسارت و افت ماشین شده است که پس از صدور اجراییه و حکم جلب، نامبرده متواری شده و تا کنون دین خود را ادا نکرده. حال. با گذشت مدت زیاد و تورم بالا ، آیا بنده می توانم ادعای تاخیر تادیه کنم؟ تاخیر تادیه از زمان صدور اجراییه است یا زمان دادخواست اولیه یعنی زمان تصادف؟ مراحل کار چگونه خواهد بود؟ باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر برای مطالبه خسارات دادخواست داده اید میتوانید از زمان طرح دادخواست تقاضای تاخیر تادیه تا اجرای حکم نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میتوانید از زمان طرح دادخواست تقاضای تاخیر تادیه تا اجرای حکم نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اخذ خسارت از خسارت قانونان وشرعا درست نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

میتوانید از زمان طرح دادخواست تقاضای تاخیر تادیه تا اجرای حکم نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از زمان طرح دادخواست تقاضای تاخیر تادیه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام از زمان تقدیم دادخواست محاسبه خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر خسارت تاخیر را دادگاه قبول نمی کند