مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه

عرض ادب
من 98 تصادف کردم از اونروز دنبال مابقیه خسارت ماشینمم طرف متهم شده حکم صادر شد رفت تجدید نظر حکم قطعی شد رفت اجرای احکام میگم دیرکرد این مدتم حساب میکنید گفتند نه درخواست باید میدادید !!! گفتم من تو شعبه گفتم بهشون جواب دادند تو اجرای احکام محاسبه میشه !!
این طرف دو ساله منو فقط الاف کرده الان بیاد همون پول دو سال پیشو بده به من میخنده فقط ?
لطفا راهنماییم کنید الان که پرونده اجرای احکامه و حسابشم مسدود شده چطوری میتونم دیرکرد یا به قول خودشون تاخیر تادیه را بگیرم چون واقعا حقمه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در دادخواست اولیه تقاضای محاسبه تاخیر تادیه کرده باشید در حکم اجرا خواهد شد در غیر این صورت خیر