مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام زمین مسکونی به متراژ 245متر مربع سال 98خریدم کسری متراژ در حدود 115مترمربع دارد بار اول دادخواست الزام به مبیع کردم قاضی رد کرد دوبار ضمن اینکه خود قاضی اظهار کرد که باید دادخواست کسری متراژ و ثمن درخواست کنی باز هم دادخواست من رد کرده و حکم داده که بایستی طبق ماده 355 فسخ معامله کنی بعدا رسیدگی کنم بنظرم زیرکاسه نیم کاسه ای هست خواهشمندم بنده راهنمایی کنید ایا رای قاضی اعتراض کنم ؟می ترسم بعد از فسخ معامله با دلایل جانبداره اون راهم ردکند

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به ماده355 قانون مدنی در صورت کسر مساحت وعدم توافق طرفین لاجرم باید معامله را فسخ نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر مبیع تجزیه ناپذیر باشد و به شرط مساحت مشخصی فروخته بشود ولی بعدا مشخص بشود که کمتر است خریدار فقط حق فسخ خواهد داشت مگر مبیع تجزیه پذیر باشد که در این صورت ، خریدار مختار است یا بیع را فسخ نماید یا مطالبه ثمن ، مقداری از زمین که کم شده است را نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید معامله را فسخ کنید