مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد نظارت مهندسی

با سلام بنده ناظر برق ساختمانی هستم که بعد از اتمام مدت قرارداد درخواست انصراف خود از ادامه کار نظارت را به ساختمان‌ نظام استان اعلام کردم و سازمان نظام مهندسی طی نامه ای خطاب به مرجع صدور پروانه درخواست انصراف بنده را جهت اقدام قانونی توسط مرجع صدور پروانه پیوست نموده اند و با توجه به اینکه کارفرما نسبت به تمدید قرارداد و یا تعویض مهندس اقدام ننموده اند،ایا مسئولیتی متوجه بنده هست؟ و ایا بنده همچنان‌ناظر پروژه هستم؟چه اقدامی میتوانم انجام‌بدهم تا مسئوولیت حقوقی نداشته باشم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. بله شما مسئولیت خواهید داشت و شما همچنان ناظر ساختمان محسوب میشوید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر درخواست انصراف شما مورد قبول قرار نگیرد شما کماکان مهندس ناظر هستید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در صورت عدم موافقت استعفا همچنان مسولیت دارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر انصراف شما مورد پذیرش واقع شده مسولیتی متوجه شما نخواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر با انصراف شما موافقت شده باشد مسئولیتی ندارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی دارد به نوع قرارداد که ایا بعد از اتمام خود به خود مسولیت شما سلب میشود یا نه تا زمان تعیین ناظر جدید کماکان مسولیت دارید مفاد قرارداد را مطالعه کنید