مشاوره حقوقی رایگان - شورای حل اختلاف

سلام من از شخصی شکایت و به شورای حل اختلاف ارجاع داده شد، بعد از دو جلسه حضور در شورا بنده رضایت ندادم و برای بار سوم جهت حضور در شورا ابلاغ شدم، سوالم اینکه اگر برای بار سوم رضایت ندهم چه پیش می اید و روند پرونده به چه صورت خواهد بود؟ ایا پرونده به قاضی ارجاع داده میشود؟ من شاکی هستم و مدرک جرم مشتکی عنه توسط پلیس فتا تایید شده با این حال امکان دارد مشکلی برای من پیش بیاد ؟ ممنون میشم توضیح بفرمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در صورت عدم صلح و سازش بین طرفین
در شورا ، پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد تا قاضی رسیدگی ماهوی انجام بدهد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ارجاع می شود به دادگاه گرچه توافق و رضایت نزد خود جای خاص دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درصورت عدم سازش پرونده به دادسرا حهت ادامه رسیدگی ارسال میگردد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت عدم رضایت پرونده به دادسرا عودت داده میشود