مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و استفاده از سند مجعول

با سلام یک فقره چک دسته یکی داشتم رفت و برگشت زد و اجراییه گرفت بعد با هم توافق کردیم بدهی ایشون رو در واقع بدهی پدرش رو به شخص ثالث بند پرداخت کنم و ایشون لاشه چک رو برای من بیاره ما بدهی ایشون رو پرداخت کردیم و به جای چک اصلی لاشه چک کپی رنگی در واقع لاشه چک جعلی به من داد الان می خوام شکایت کنم میخواستم بدونم که با این چک جعلی و رسیدی که دست نویس ایشون امضا کرده که اصل لاشه چک رو به من داده در دادگاه میتونم محکومش کنم یا نه ضمناً چک جعلی کپی رنگی بوده اگه دقت میکردم شاید متوجه میشدم نمیدونم دادگاه در این موارد چه تصمیمی میگیره ممنون میشم جواب منو بدین تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید شکایت جعل و سو استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری و استرداد لاشه چک را مطرح نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام میتوانید تحت جعل و سو استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری و استرداد لاشه چک را مطرح نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تحت عنوان جعل و سواستفاده از سند مجعول و کلاهبرداری و استرداد لاشه چک مطرح کنید