مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از چک جعلی

با سلام من چند سال پیش داربست برای یکی تو تبریز بستم یه فقره چک جعلی 5ملیونی ب من داد که بعد از رفتن بانک بعد از 40روز فهمیدم جعلی هست و اون طرفم گم گور شد و نتونستم ثابت کنم من سابقه کیفری ندارم ولی الان برام 6ماه حبس تعزیزی بریدن غیابی تو داداگاه تجدید نظر و اینکه تو سامانه ثنا زده پرونده مختومه شد ب نظرتون اگه پیگیر نشم خود بخود از بین میره یا باید پیگیر بشم حبس 6ماه قابل خریدنه یا اینکه برا منی که سابقه ندارم قابل بخشش هست یا نه لطفا یه جوابی بهم بدید ممنون میشم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .حتما پیگیری کنید .حبس خریدنی نیست.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید واخواهی نمایید حبس خریدنی نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ قبلا ارائه شده است اگر مهلت واخواهی دارید حتما انجام دهید

حامد ملک زاده

جناب آقای حامد ملک زاده :

سلام : نظر به اینکه پاسخ به سوال شما نیازمند توضیحات کامل از جانب شما میباشد خواهشمند است در صورت تمایل اقدام به مشاوره تلفنی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید حتما پیگیری نمایید
برای ارائه پاسخ باید جزئیات موضوع بیان بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر فرصت اعتراض دارید به آن اعتراض کنید