مشاوره حقوقی رایگان - تبادل لوایح جهت ارائه به دادگاه تجدید نظر

با سلام و احترام
اینجانب به عنوان خواهان درخواست انتقال سند یک دستگاه آپارتمان مسکونی در تهران را در اواخر سال 98 در دادگاه مطرح و بر علیه خواندگان: 1-سازنده بناء 2-خریدار اول 3 -خریدار بعدی (فروشنده) 4-صاحب زمین، اقامه دعوی نمودم که شعبه محترم دادگاه در دادنامه صادره اخیر، همه خواندگان را محکوم و ملزم به انتقال سند به نام اینجانب (خواهان نمود) که در مهلت تجدید نظر فقط صاحب اولیه زمین که اسناد مالکیت کماکان بنام ایشان می باشد اعتراض به دادنامه را جهت ارسال به دادگاه تجدید نظر با طرح 2 موضوع اینکه: 1- سازنده ملک براساس قرارداد مشارکت ملک را نیمه کاره رها نموده و به تعهدات خود عمل ننموده و لذا مدعی گردید مالکیت ایشان بر واحد آپارتمان مذکور ( قدرالسهم مربوطه) تحقق نیافته تا بتواند بفروش برساند و 2- اینکه ادعا نمود ایادی نقل و انتقالات بترتیب: سازنده بناء-خریدار اولیه-خریدار دوم- و خواهان نسبت به ارائه اسناد نقل و انتقال مابین خود بصورت مبایعه نامه و... اقدام ننموده اند و قاضی محترم بصورت تائید ضمنی خواندگان و عدم انکار ایشان ، حکم به صحت نقل و انتقالات داده اند .که در پاسخ به هر 2 ادعای مذکور همه مستندات از جمله تصویر مبایعه نامه ها و تصویر قرارداد مشارکت موجود می باشد و همچنین با توجه به مفاد قرارداد مشارکت و تقسیم نامه طبقات دوم و چهارم سهم سازنده می باشد و طبقات اول -سوم-پنجم از مجموع 5 طبقه مسکونی احداث شده سهم مالک زمین بوده و حق خیار حتی خیار غبن فاحش از طرفین سلب شده است. نکته دوم: ملک دارای پروانه ساخت اواحر سال 1390 بوده که طبق قرارداد طرفین ،مقرر بوده طی یک سال در پایان سال 91 به اتمام برسد که با تاخیر در اواخر سال 92 با توجه به نصب انشعابات آماده بهره برداری گردیده و بنده (خواهان) از سال 1395 تا کنون در آن ساکن می باشم و قبل از بنده هم خریدار اول و دوم (فروشنده) نیز در آن ساکن بوده اند و مالک هیچگونه شکایت یا جلوگیری از تصرفات و یا درخواست قانونی ابطال نقل و انتقالات مذکور برنیامده است. شایان ذکر است در مورد تاخیر در ساخت نیز دارای توافق کتبی طرفین در مشاور املاک مربوطه تا 1392/11/25 می باشند. ولیکن مالک زمین با ترفندی خاص گزارش کتبی شخص مشاور املاک را مبنی بر اینکه تا پایان مهلت توافق شده کار ساختمان به اتمام نرسیده را بهمراه یک فقره چک به مبلغ یک میلیارد تومان که از بابت ضمانت در زمان انعقاد تواق ساخت بناء توسط سازنده در اختیار مشاور املاک بوده را دریافت نموده و به دادگاه تجدید نظر ارائه نموده است. (در حالیکه هیچگونه اسناد هزینه و یا گزارش تامین دلیل از دادگاه ارائه ننموده است)
حال باتوجه به شرایط فوق نتیجه دادگاه تجدید نظر از نظر شما اساتید محترم چگونه خواهد بود؟
با تشکر از بذل توجه اساتید محترم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شرایط قراردادی مشارکت بین مالکین با سازنده محل بررسی است و قیودی که در ان است میتواند تصمیم نهایی را دادگاه بر اساس ان اتخاذ نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام موضوع شما باید بررسی گردد جهت مشاوره تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
موضوع شما از لحاظ فنی مورد بررسی قرار گیرد بهتر است از طریق مشاوره با من اقدام فرمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی مدارک است.

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

رجبی پور:باتوجه به محتویات پرونده لطفا برای مشاوره تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
قرارداد را به رویت وکیل شهرتان برسانید