مشاوره حقوقی رایگان - تبادل لوایح

سلام. ببخشید تبادل لوایح در تجدیدنظر که خواهان بذارد، چیست؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مهشید فروزان مفرد

مهشید فروزان مفرد :

استان :

سلام در زمان تجدیدنظرخواهی تجدیدنظر خواه هنگام ثبت دادخواست تجدیدنظر میبایست دلایل خود را ضمن لایحه ثبت نماید که به تجدیدنظر خوانده مهلت داده می‌شود پاسخ لایحه را طرف ده روز بدهد که پرونده آماده ارجاع به دادگاه تجدیدنظر می‌شود به این پروسه تبادل لوایح گویند

سيامك  حسني

سيامك حسني :

سلام هریک از طرفین دعوا بخواهد بعد از صدور رای در مهلت بیست روزه به رای اعتراض نمایید لایحه اعتراضیه اش (دلایل اعتراض) به طرف دیگر پرونده ارسال میگردد و ایشان نیز ده روز مهلت دارد به اعتراض نامبرده پاسخ دهد.