مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سند

سلام و عرض ادب
ما ملکی از طریق مزایده خریدیم که از طرف دادگاه سند به نام ما شد و بعد از اون متوجه شدیم قبل از ما مبایعه نامه ای هم داده شده و وکالتی به نام کسی دیگه هم بوده . الان 2 سال است که دادگاه میریم الان حکم خلع ید به نفع ما آمده ولی میخواستم ببینم توقیف موقت سند که بوده الان آزاد میشه و ما میتونیم نقل و انتقال انجام بدیم؟ ولی همچنان دادگاهی دیگر که پرونده در جریان برای ابطال سند ما اقدام شده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید به همان مرجعی که دستور توقیف سند را داده درخواست رفع توقیف سند را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اکر رای بنفع شما صادر شده باید منتظر رای ابطال سند هم باشید تا رفع توقیف سند میسر گردد