مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سند مادر ملک

سلام. من از تعاونی یک آپارتمان خریدم که هنوز کامل نشده بود و سند هم نداشت. تازه متوجه شدم که پیمانکار قبلی این مجتمع چک داشته و رفته از اداره تعاون شکایت کرده.الان اونجا کل زمینش یک سند داره و 1500 متر از 40 هزار متر توقیف شده. مجتمع کلا 600 واحده. الان نمیزارن ما اساس ببریم. در حالی که خونه رو تحویل گرفتیم.. الان من باید چیکار کنم؟ ممانعت از حق هم شکایت کردم. رسیدگی نمیشه

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
موضوع مبهم است
توقیف سندی پلاک مادر تاثیری در موضوع ندارد مگر موضوع مورد سوال، امری دیگر باشد
مستلزم بررسی مدارک است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
موضوع مبهم است و نیاز به بررسی دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید مدارک شما بررسی گردد ولی ظاهراً باید دادخواست الزام به تحویل مورد معامله را تقدیم نماید