مشاوره حقوقی رایگان - حذف نام فرزند در شناسنامه

سلام خسته نباشید
سوالم اینه که اگر کسی اسم فرزندشو از شناسنامه قبلا حذف کرده بود اگر الان بخواهد دوباره برگرداند آیا امکان پذیر هست یا خیر؟!

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
باید ازطریق دادخواست موضوع اثبات نسب بررسی بشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با استناد وتوجه به سوابق قبلی امکانپذبر است هذچند بنظر باید از لخاظ قضایی اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید مدارک و دلائل خود که دال بر انتساب فرزند به شما است را به اداره ثبت ارائه بدهید ( نامه بیمارستان محل تولید ، شناسنامه قبلی و ...
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

سلام
سوال مبهم است
اعلام نکرده آید که چگونه و چرا از شناسنامه حذف شده؟

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله شما باید مدارک و دلائل خود که دال بر انتساب فرزند به شما است را به اداره ثبت ارائه بدهید