مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه فرزند

سلام موقع به دنیا آمدن فرزندم شناسنامه من ک مادرش هستم ممنوع الخدمات بودش. اسم دخترم وارد شناسنامه ام نشد و اسم من وارد شده داخل شناسنامه دخترم اما بدون شماره شناسنامه و محل صدور. الان مدارکمون درس شده و میخوام بدونم چه مدارکی لازم است تا اسم دخترم وارد شناسنامم بشه ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق اداره ثبت پیگیری نمایید اصولا مدارک هویتی و گواهی زایمان و...لازم می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از اجرای احکام بخواهید به ثبت احوال اطلاع دهند که رفع ممنوع الخدماتی صورت گرفته است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از طریق اداره ثبت احوال شهرستان قابل پیگیری است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام شما باید به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

رای دادگاهی که شما را ممنوع الخدمات کرده، دستور اجرای احکام دادگاه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ازطریق اداره ثبت احوال شهرستان قابل پیگیری می باشد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

به ثبت احوال درخواست اصلاح دهید و رای اجرامبنی رفع ممنوعیت را ضمیمه درخواست خود کنید

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

باسلام
از طریق اداره محترم ثبت احوال پیگیری نمائید.