مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر کارشناس دادگستری

سلام
ایا به‌ نظریه‌ کارشناس‌ رسمی‌ دادگستری‌ میتوان‌ اعتراض‌ کرد؟ چگونه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله ظرف 7 روز از ابلاغ میتوانید به نظریه کارشناس اعتراض نمایید و باید به شعبه مراجعه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله ظرف 7 روز از ابلاغ میتوانید به نظریه کارشناس اعتراض نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ظرف یک هفته می توانید اعتراض خود را از طریق دفتر خدمات قضایی اعلام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ظرف 7 روز از ابلاغ میتوانید به نظریه کارشناس اعتراض نمایید