مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ارث به فرزند پسر

سلام و وقت بخیر. پدر بنده یه خونه داره که سند محضری نداره در اصل دو تیکه زمین بوده که نصف به نام مادرم و نصف به نام پدرم بوده که به صورت عادی نوشته شده بعد اقدام به ساختنش کردن یه طبقشو خودشون ساختن طبقه دوم هم خودم ساختم و بعد از مدتی من این خونه رو خریدم ازشون که قولنامشو تو مشاور املاک با رضایت پدر مادرم نوشتیم حالا بنده یه خواهر ناتنی دارم که از پدر یکی هستیم در اینده میتونه ادعای حق کنه و بگه ارث میخوام راهنمایی کنید و بگید چطوری مدرکمو محکم تر بکنم که نیازی نباشه به شهرداری مراجعه بکنم برای سند محضری ممنون.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق مشاوره تلفنی با من علی اصغر نادری تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر اگر شما
مبایعه نامه تنظیم کرده باشید مالک محسوب میشوید و هیچ کس نمی تواند مدعی شما بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر مدارک زمین موجود و شما از مالک خریداری کردید خیر