مشاوره حقوقی رایگان - توقیف

سلام
پدر با توجه به بدهی های قبلی که به پسرش دارد و احتمال نزدیک بودن فوتش قصد دارد منزل مسکونی خود را شش دانگ به فرزندش دهد. لیکن امکان توقیف اموال فرزند توسط طلبکاران است. راه حل چه نوع قراردادی است که حتی با فوت پدر مشکل پیش نیاید و پسر توان فروش یا نقد کردن ملک را داشته باشد و طلبکاران پسر نتوانند مسکونی را توقیف کننذ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. اگر هرمالی تحت عنوان ارث بصورت قهری یا بصورت قراردادی به مالکیت شما برسد از سوی طلبکاران قابل توقیف است. مگر اینکه جز مستثنیات به حساب آید بطور مثال تنها یک منزل مسکونی که شما در آن سکونت داشته باشید.