مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک به فرزند قبل از فوت

سلام پدرشوهر من 80 سال سن دارد و دچار بیماری پارکینسون است و میخواهد 2 دونگ از ملکش رو به نام شوهر من بکنه ایا با توجه به بیماری که داره و سنش بعد از فوت بچه های دیگش میتونن شکایت کنن که سلامت عقلی نداشته و سند رو باطل کنن؟اگر جواب مثبت است لطفا اگر راه حلی دارد ارایه دهید تا قبل از انتقال سند و یا فوتش انجام دهیم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان ابطال قرارداد وجود دارد البته باید حجر ایشان اثبات گردد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر سلامتی عقل نداشته باشد بعد از فوت بقیه وراث می توانند با اخذ حکم حجر ابطال قرارداد را از دادگاه بخواهند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشکلی نیست اگر مشکل ذهنی نداشته باشد می‌تواند املاک را منتقل کند