مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه بنگاهی

با سلام سال 93پدرم ملکی را از طریق مبایعه نامه بنگاهی به مادرم منتقل کردن ولی درانتهای مبایعه نامه ذکر شده در زمان حیات فروشنده خریدار حق واگذاری به غیر را ندارد اما حدود چند ماه پیش پدرم که 83 ساله هستن خونریزی مغزی کردن و من که دخترشون هستم به همراه همسرم ازشون نگهداری میکنم از نظر جسمی مشکلی ندارن فقط هرازگاهی حافظه کوتاه مدتشون مشکل داره مادرم تصمیم کردن برای رفع مشکلات مالی احتمالی ملک را به من منتقل بدن تا در آینده بتونم از نظر مالی بهشون رسیدگی کنم چون فرزندان دیگه از نگهداریشون شونه خالی کردن میخواستم بدونم امکان انتقال وجود داره چون بابت هزینه های بالا واقعا نگرانم و چجوری باید اقدام کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به شرط مقرر در ‌مبابعه نامه ، انتقال باطل خواهد بود و شما مالک نخواهید شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

طوری که شما نوشتید ظاهراً نمیتونه تا زمان مرگش منافع مال پدرتان است