مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شخص

سلام, بنده دو هفته پیش ماشینم را به یه شخص فروختم, روزی که داشتم ماشین رو تحویل میدادم , طرف سریعا بعد از دفترخانه سوییچ ماشین رو گرفت و رفت, بعد من وسایل شخصی داخل ماشین رو خالی نکردم, اعم از جعبه ابزار کامل, جعبه بکس, و ... , بعد با طرف تماس گرفتم و قرار شد ک اون وسایل رو برای من بفرسته یا برام پس بیاره, طرف دست دست میکرد و میگفت باشه پسشون میدم,فعلا شهرستانم, بعد از تعویض پلاک طرف دیگ جواب من رو نداد و گفت ک دیگ پس نمیدم و هرکاری دوس داری انجام بده, منم اون وسایل برام خیلی مهم بود ,ابزار کارم بود, من موقع فروش ماشین با اون طرف خیلی راه اومدم و قیمت رو براش کمتر کردم, الانم خیلی حرکتش زشت بود ,مردم یکاری میکنن که دیگ ادم به همه چی شک کنه و دیدش به دنیا و مردمانش عوض بشه, قیمت حدودی ابزارم 3 , 4 میلیون بود, داخل وکالت نامه نام و نام خانوادگی خانم ایشان هست, ادرس خونشونم هست, من الان باید چیکار کنم؟؟؟؟ باید بیخیال اون وسایلم بشم؟؟؟ یا اینکه میتونم یه همچین ادمی رو ادب کنم که دیگ یه همچین کارایی نکنه توی مملکت؟؟؟ من میخوام این انسان رو سرجاش بشونم که دیگ بر نگرده به من یا هرکس دیگه ای بگه که هیچکاری نمیتونی بکنی برو هرکاری دوس داری بکن؟؟؟
لطفا یه راهکار پیشنهاد بدین سپاسگزارم

پاسخ ها :

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
با توجه به اینکه طبق قول و توافق شفاهی قرار بر این بوده که ایشان اموال شما را مسترد نماید طرح شکایت خیانت در امانت علیه ایشان یا همسر ایشان مناسب تر است
موفق باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانیددادخواست استرداد اموال خودرا بخواهید