مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ملک بابت مهریه

با سلام
احتراما معروض میدارد اینجانب منزل مسکونی خود را به ناچار بابت پیش پرداخت مهریه به واحد اجرا معرفی نموده ام که مزایده اجرا و زوجه منزل را در مزایده به قیمت کارشناسی برداشته است به هنگام تنظیم سند هیچگونه احضاری به بنده ارسال نشده و با نامه اجرای احکام سند را بنام خودش تنظیم نموده است حال با توجه به اینکه اینجانب مقداری وسایل شخصی در منزل مورد انتقال داشتم چطور واحد اجرا منزل را به زوجه داده است و زوجه چطور بدون استرداد وسایل شخصی من خانه را تصرف کرده است؟آیا این اقدام قانونی است؟چطور میتوانم وسایل شخصی خودم را مسترد کنم؟ بنده وسایلی داشتم که پنهانی انرا در ملک یاد شده و در جای غیر قابل رویت گذاشته بودم چطور میتوانم آنرا بردارم؟ اگر محل اختفا را پیدا کرده و آنرا بیابند چطور میتوانم پس بگیرم؟ با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اجرای احکام مدنی موضوع را در میان بگذارید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مناسب در خصوص استرداد اموال بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد مال منقول بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه جهت ارائه اظهار نظر دقیق حقوقی بایستی مورد مطالعه و بررسی قرار بگیرد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به دادگاه حقوقی دادخواست استرداد وسایل خود را تقدیم نمایید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص به همسرتان ارسال و سپس دادخواست استرداد وسایل مذبور با تامین خواسته را تنظیم نمایید
در صورت تمایل از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک سوال نیست بلکه یک پرونده حجیم و کامل است که باید دقیق بررسی شود اسناد و مدارک و در کنار آن اظهارات شما نیز اخذ شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید ابتدا می‌بایست از طریق دفاتر خدمات قضایی اظهار نامه ارسال نمایید و سپس دادخواست مرتبط به ثبت برسانید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست استرداد اموال بدهید اگر محل اختفاء جاساز را پیدا کرده و آن را خالی کند اثبات این امر برای شما مشکل خواهد بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و احترام

با توجه به اینکه پس از مزایده ملک، زوجه شما به نام خودش سند را تنظیم کرده است، ابتدا باید بررسی شود که آیا مراحل قانونی طی شده است یا خیر. در صورتی که ثابت شود این اقدام قانونی نبوده است، می‌توانید با تقدیم دادخواست به مراجع قضایی درخواست ابطال عملیات اجرایی را داشته باشید.

در مرحله بعد، می‌توانید با توجه به اینکه وسایل شخصی شما در ملک قبلی بوده است، برای استرداد آن‌ها به مراجع قضایی مراجعه کنید و درخواست استرداد آن‌ها را بکنید.