مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وسایل شخصی زوجه

وقت بخیر. چند ماه پیش با کارشناس برای صورت برداری جهازیه به منزل زوج مراجعه کردم که دیدم زوج همه ی وسایل شخصیم از جوراب گرفته تا لباس و کفش و همه ی سیسمونی فرزندم رو برداشته.شکایت کردم و شاهد بردم و رای به نفع من شدکه بهم پس بده. الان زوج اومده به رای بدوی اعتراض زده که خودم اینا رو خریدم و زوجه فاکتور نداده پس مالک نیست.اخه مگه واسه مانتو و کفش هم فاکتور میدن؟ ایا اینایی که خریده جزیی از نفقه ی من در طول زندگی مشترک نبوده؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر او ادعای خریدن را دارد باید فاکتور ارایه دهد نه شما

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
ایشون بایستی ادعاشنو به اثبات برسونند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام باید ادعای خریداری را با فاکتور یا سایر دلایل اثبات کند

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
بله این اموال و لباس ها متعلق به شما و در قالب هدیه بوده است و و وسایل شخصی شما متعلق به شماست. البته بایستی دید دیدگاه قاضی رسیدگی کننده چیست اگر ایشان. نفقه را اذن در انتفاع از وسایل بدانند و وستیل مثل لباسها علیرغم استفاده همچنان موجود هستند اعتراض ایشان تایید خواهد شد. اصولا وسایل شخصی روجه که مورداستفاده ایشان بوده متعلق به خودتان است و لباس را باید جزو اموالی ب حساب اورد ک بااستفاده از بین میرود .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای استرداد نیاز به فاکتور یا شاهد دارید که این وسایل متعلق به شماست.

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام دادگاه طبق عرف مسلم وسایل مختص به زن وشوهر رابررسی می‌کند وحکم صادر میکندالبته باید درنظرداشت که اگر ادعاکنند که اینهارا شما هبه کرده میتوانندرجوع کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولاً اموالی که خانم ها استفاده می کنند برای زوج اموالی را که آقایان استفاده می کنند برای زوج است مگر اینکه طرفین ادعای خود را اثبات کنند و فاکتور ارائه دهند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدعی باید ادعای خود را ثابت نماید
بستگی به نظر مقام قضایی رسیدگی کننده دارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

آنچه مورد استفاده شخصی زوجه می باشد، متعلق به زوجه است.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به بررسی رای بدوی وجود دارد و اینکه حتما باید جواب تبادل لوایح رو بدین