مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تامین اجتماعی

سلام. من مادرم 6سال سابقه بیمه دارن از اواسط بهار 1400 به دلایلی بیمه قطع شد و بهش گفتن وصل نمیشه اگه میخوای سابقه بیمه برات بمونه باید بیمه خانه داری رو پرداخت کنی. بیمه خانه داری رو دو ماهی پرداخت کرد و فوت شدن میخواستم بدونم مستمری مادرم چقد بهم تعلق میگیره. من دخترشم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
مستمری را باید از بیمه پیگیری نمایید ما دسترسی به سیستم بیمه نداریم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مستمری مادر فقط به دختر مجرد یا مطلقه و فاقد شغل و فاقد بیمه پرداخت خواهد شد
و مبلغ مستمری بستگی به مدت پرداخت بیمه دارد