مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلفنی

سلام.
شخصی با من تلفنی تماس گرفت که برنده پول شده‌ ام از سازمان صدا و سیما. ازم خواست که کد ارسال شده به موبایلم رو براشون بخونم. براشون خوندم. (بعدا دیدم که مربوط به ورود به اپلیکیشن همراه بانک آینده بوده!!!) و یه کد دیگه هم برای ورود به اپلیکیشن 724 که متاسفانه اون رو هم خوندم براشون. تاریخ تولد، کد ملی و شماره کارت های من رو داشتن. یعنی بعدش میتونستن ببینن.
از من کد سه رقمی روی کارت رو خواست که بهشون ندادم.
آیا با داشتن این اطلاعات امکان سو استفاده هست؟ (شماره ملی، شماره کارت، تاریخ تولد.) با توجه به اینکه رمز دوم رو بهشون ندادم و شماره سه رقمی روی کارت رو هم ندارن.
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر در ان مرحله پولی از حساب شما خارج نشده باشد مشکلی پیش نخواهد اند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
امکانپذیر است نسبت به تغییر رمز کارت اقدام نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
مشکلی پیش نمی اید