مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک پلاک خودرو

من دوسال پیش خودرو خودمو فروختم اما پلاک رو نسوزوندم خریدار خودرو بدون اطلاع من با همون پلاک من خودرو رو استفاده کرده اگر موردی یا خلافی با اون خودرو که پلاک بنام من هست صورت بگیرد مقصر بنده هستم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق دادخواست حقوقی الزام به فک رهن اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر فروشنده مسئولیتی نخواهد داشت
شما میتوانید دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند را به طرفیت خریدار مطرح نمایید یا به راهور درخواست توقیف پلاک را نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
پلاک را از طریق راهور توقیف نمایید دادخواست فک پلاک مطرح نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام خیر از تاریخ تحویل بر عهده ایشان است،شما می توانید دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق دادخواست حقوقی الزام به فک رهن اقدام نمایید و