مشاوره حقوقی رایگان - مدیر مجتمع تجاری

سلام. از دیوار کناری مغازه من یک لوله ناودان عبور کرده که در اثر خراب بودن لوله به دیواری که همان سمت است آسیب زده و تا کنون چندین بار به مدیر ساختمان اطلاع داده شده است ولی ایشان هیچگونه عکس العملی نشان نمیدهند و این باعث شد مستاجر بعلت آسیب دیدن مغازه را تخلیه و جای دیگر را اجاره نمود
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید تامین دلیل اخذ ومقصر باید خسارت پرداخت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول به شورا مراجعه و تامین دلیل بخواهید و بعد در دادگاه مطالبه خسارت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل در شورا مطرح نمایید تا کارشناس رسمی دادگستری نوع معایب و علت معایب را در گزارش خود ذکر نمایید و سپس باید دادخواست مطالبه خسارات با توجه به گزارش کارشناس رسمی به طرفیت مدیر ساختمان مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با تامین دلیل دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام ابتدا تامین دلیل اخذ نمایید سپس به استناد تامین دلیل دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در این خصوص تامین دلیل و تقدیم دادخواست نمایید.