مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حکم ارتفاق و انتفاع شخص دیگری به عنوان مدرک معتبر

شخص همسایه با ویژگی های برابر با از نظر حق آب و رفت و آب با ملک بنده از مالک ملک بالا دست که جوی و راه از بغل ملک آن ها عبور می کرد دست به شکایت زده است و بدلیل سد راه عبوری و مالک بالا دست را محکوم است با ماده های 159و 161 آیین دادرسی مدنی، آیا ما با رضایت و داشتن توافق نامه از او و شاهدان می توانیم به این حکم به عنوان مدرک حق ارتفاق و انتفاع خودمان استناد کنیم یا باید ما هم جدا گانه شکایت کنیم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما میتوانید به حکم قطعی دادگاه استناد نمایید و