مشاوره حقوقی رایگان - نصب هواکش مشرف به پشت بام همسایه

باسلام
منزل ما طبقه سوم میباشد، منزل همسایه ویلایی و یک طبقه میباشد، آیا از لحاظ قانونی این امکان وجود دارد که در دیوار سرویس بهداشتی که مشرف به پشت بام همسایه میباشد یک فن تهویه نصب شود یا خیر؟

و همچنین برای دریافت نور بیشتر، بجای بخشی از آجرهای دیوار، از بلوک های کوچیک شیشه ای استفاده شود؟

پاسخ ها :

نصب هواکش مشرف به پشت بام همسایه بلوک شیشه ای در ساختمان ساختمان