مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرط بندی

سلام
من و دوستم قبلا با سایت شرط بندی کار میکردیم یعنی کارت خودم و دوستم و افراد دیگه رو بهشون اجاره میدادیم نمیدونستیم شرط بندیه فکر میکردیم واسه ارز دیجیتاله. بعد ی مدت ک پیام های واریز و برداشت زیاد شد متوجه شدم و رفتیم حسابمون رو بستیم. این جریان واسه 6 ماه قبل بود.از اون موقع پیامی از بانک یا پلیس نیومد حتی ثنا رو هم چک کردم ابلاغیه ای نبود و شاکی هم نبود.حالا یک نفر از کسانی ک کارت ب سایت داده بود رفته از ما شاکی شده ک شما با حساب من زیاد کار کردین رفته شکایت کرده ولی خلاف یا جرمی ثابت نشده ک از حساب سواستفاده شده باشه فقد تراکنش بوده!
حسابم مسدود نشده و هیج پیامی هم واسم نیومد منم کلا چند ماهه توبه کردم
حالا ایا واسه ما مشکلی پیش میاد؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

عمل صورت گرفته معاونت در جرم قمار و شرط بندی است

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

اگر شکایت شده باید ببینید تحت چه عنوانی می باشد و احتمالا معاونت در تحصیل مال از طریق نامشروع است.در این صورت باید دفاع کنید و مسلما توصیه نمیشه در این مورد بدون وکیل اقدام به حضور در دادگاه و دفاع نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

فعالیت در سایت های شرط بندی جرم است و قابل پیگیری

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر برای شما ابلاغ آمد حتما در دادگاه حاضر بشوید و از خود دفاع نمایید