مشاوره حقوقی رایگان - باغ مشاع

باعرص سلام خدمت شما. به پدرمرحوم بنده و عمو هشت خواهرشون باغی به ارث رسیده بود که عمو و شش عمه بنده درسال 91اقدام به فروش سهم خود کردند درحالی که باغ مشاع و هنوز تقسیم نشده بوده و پدرمرحوم ما و دوخواهر دیگه سهم خود را نفروختند. و خریدار بدون اینکه تقسیمی انجام بشه و مشخص بشه کجای مزرعه سهم کیست .. اقدام به قطع 30 درخت بادام 40ساله کردند تا با اینکار و از بین بردن درختها و تبدیل کردن قسمتی از باغ به زمین ما رو تحت فشار بگذارند که ماهم سهممان را بفروشیم. حالا سوالی که دارم اینه که چون باغ مشاع و تقسیم نشده بوده که این درختهای بریده شده سهم کیست .. ایا بعد 9سال میتوانیم از ایشان شکایت کنیم بابت بریدن درختهای 40ساله.. و البته شاهد هم داریم ممنون میشم راهنماییم کنید مرسی

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

هر گونه تصرف در مال مشاع نیازمند اذن همه مالکلن است میتوانید برای مطالبه خسارت اقدام نمایید
مشاوره تلفنی به شما پیشنهاد میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
تصرف در مشاعات باید با اذت شریک دیگر باشد وهرگونه خسارت به مشاعات نیز قابل جبران توسط خسارت زننده است لذا میتوانید اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اول شما میتوانید از شریک که درختان را قطع کرده شکایت کیفری نمایید و مطالبه خسارات نمایید
هر گونه تصرف در مال مشاع فقط و فقط با موافقت همه شرکا امکان دارد
سوم میتوانید دادخواست خلع ید شریک را مطرح نمایید تا ..
چهارم چون باغ مشاع است فقط با توافق همه همه شرکا قابل تقسیم است و هیچ شریکی نمی تواند ادعا نماید که این قسمت باغ متعلق به من است
جهت مشاوره تماس بگیرید