مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات با فرزند

سلام.من میخوام برای طلاق اقدام کنم و باید برم شهرستان پیش خانوادم. اما یک پسر 5ساله دارم. میخواستم ببینم دادگاه برای دیدن فرزندم بعد طلاق چه حکمی میده؟ آیا این حقیقت داره که اگه مادر بره شهر دیگه فقط میتونه ماهی 12 ساعت بچه رو ببینه؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. به هر حال فرزند تا 7 سالگی با مادر هست مگر طور دیگری توافق کنید و در نهایت هفته ای یک بار اجازه ملاقات می دهند ، حالا اگر شما خودتان را رساندید که بچه را بین چند ساعت می برید اگر نه که می افتد برای هفته بعدش.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،تا هفت سالگی حضانت با مادر است و بعد از آن هم از حق ملاقات هفته ای یکبار برخوردار هستید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
حصانت تا 7 سال با شماست اما برای طرف مقابل حق ملاقات با توجه به مصلحت طفل درنظر گرفته می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر ، نحوه و ساعت ملاقات را قاضی تعیین خواهد کرد
و اصولا در هفته یک روز ، شخصی که حضانت بر عهده او نمی باشد حق ملاقات با فرزند را خواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
حضانت تا7 سال با مادر ایت وبعد از با پدر ولیکن حق ملاقات خواهید داشت