مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

خانمم واسه دیدن پسر 7 ساله ام که کلاس اول می باشد، دادخواست ارایه کرده است و هم اکنون بنده در شهرستان دیگری در کنار خانواده ام زندگی می کنم ، آیا پس از تعیین وقت برای ملاقات فرزند ، باید بنده فرزندم رو به شهرستانی که زوجه حضور دارد ببرم یا ایشان برای تحویل و ملاقات فرزند به شهرستانی که هم اکنون من زندگی می کنم بیاید؟؟؟ لطفا در این خصوص توضیحات لازم رو بدین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
تعیین وزمان ملاقات با توجه به مصلحت طفل با مرجع رسیدگی کننده است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
دادگاه صادر کننده حکم محل مراقات را تعیین میکند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر توافقی برای زمان و مکان ملاقات شده طبق ان باید عمل شود در غیر این صورت میتوانید با همسرتان در این خصوص به یک نظر واحد برسید

محمد  صابر

محمد صابر :

با سلام
در خصوص ملاقات محل سکونت و اقامت طفل ملاک عمل خواهد بود.
البته چون سوال شما سر بسته است و توضیحاتی در خصوص اینکه از هم متارکه کرده اید یا خیر ؟ و یا اینکه با هم اختلاف دارید ولی جدای از هم زندگی میکنید و مسایل دیگر صحبتی نشده نمی توان بطور قطع و یقین پاسخ داد لذا الاظاهر ملاک عمل در ملاقات محل اقامت و سکونت طفل است.

سینا رنجبران

جناب آقای سینا رنجبران :

بر اساس مصلحت طفل دادگاه تصمیم گیری میکند که اصولا محل سکونت طفل میباشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تصمیم گیری با دادگاه و با توجه به مصلحت طفل است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
تمام این موارد توسط مرجع رسیگی در نظر گرفته می شود

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام
زمان انجام دستور موقت یا اجرای حکم باید طفل را به همراه داشته باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اساس مصلحت طفل دادگاه تصمیم گیری میکند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
زمان ملاقات با توجه به مصلحت طفل با مرجع رسیدگی کننده میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در مورد محل و
زمان ملاقات فرزند ، قاضی تصمیم گیری مینماید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،محل و زمان ملاقات با توجه به مصلحت طفل توسط دادگاه انجام میشود.معمولا محل زندگی طفل است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه محل ملاقات را تعیین میکند که معمولا محل سکونت طفل به عنوان محل ملاقات تعیین می شود