مشاوره حقوقی رایگان - محل ملاقات فرزند

سلام وقتتون بخیر من یک دختر دو ونیم ساله دارم وپدرش نمیخواد بامن زندگی کنه به همین خاطر از یک ماهگی دخترم من خونه پدرم هستم الان دادخواست ملاقات داده واون گلستان هست ومن مشهد آیا می‌تواند واسه ملاقات بچه رو ببرد گلستان یاقاضی همچین حکمی میده؟

پاسخ ها :

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

معمولا یک مکان توافقی برای ملاقات فرزندان درنظر گرفته میشود اما در مدت ملاقات، پدر میتواند فرزندان را به شهر دیگر ببرد اما باید سر موعد انان را برگرداند

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود معمولاً ملاقات در محله زندگی کسی که حضانت به عهده او هست انجام می‌شود و چون حضانت به عهده شماست پدر باید به محل زندگی شما مراجعه کند

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام به نظر با توجه به سن بچه خیر امکان ملاقات در شهر شما فقط امکان پذیر میباشد

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام باید وضعیت و محل سکونت قبلی شما مورد بررسی قرار گیرد
مشهد هستید جهت مشاوره درخدمتم

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به شرایط سنی کودک خیر اما شما هم در لایحه دفاعی خود شرایط فرزند را متذکر شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادگاه موضوع را پیگیری کنید.
در هفته چنین امکانی به نظر وجود ندارد

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

ملاقات با فرزند حق قانونی ایشان هست و احتمالا دادگاه مثلا دو روز آخر هفته مثل پنج شنبه جمعه را به ایشان حق ملاقات میدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه حضانت با شما می‌باشد دادگاه مهلتی را در نظر می‌گیرد که شرایط بچه در نظر گرفته شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در ملاقات بایستی رفاه و آرامش طفل در نظر گرفته شود فلذا برای یک ملاقات که نهایتاً دو روز در هفته می‌باشد‌ نمی‌توان بچه را از یک استان به استان دیگری جابه‌جا کرد و برای فرزند سختی و مشقت به همراه دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدت ملاقات، پدر میتواند فرزندان را به شهر دیگر ببرد اما باید سر موعد انان را برگرداند

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر باتوجه به محل سکونت شخصی که حضانت با اوست تعیین میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دراین مورد مقام قضایی تصمیم گیری می کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید در محل اقامت طفل ملاقات انجام شود