مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد برای جعل سند از طرف خریدار

سلام
خسته نباشین من یه ملکی فروختم که بعد امضا من و خریدار قولنامه را گرفته و یکسری عبارت به قولنامه اضافه نموده بدون اگاهی بنده ایا با این شرایط که خریدار جعل سند انجام داده ایا میتونم برای فسخ قرارداد اقدام کنم ؟
ممنون میشم جوابمو بدین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر حتی در صورت اثبات جعل ، قرارداد فسخ نخواهد شد مگر در قرارداد شرط خاصی وجود داشته باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق شکایت کیفری اقدام نمایید
مشاوره تلفنی به شما پیشنهاد میشود