مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی با مرد متاهل

من 8 ماه با اقایی که درگیری داره با همسرش رابطه داشتم الان همسر تصمیم به طلاق گرفته و میخواهد رابطه نامشروع همسر خودش رو ثابت کنه تا چند وقت قبل رابطه جنسی طرفین قابل تشخیص هست و ایا اثبات رابطه نامشروع دلیل بر حق طلاق زنشون میشه و اینکه ایا ما موارد جلوگیری بازم به رابطه جنسی میشه پی برد ممنون از همکاریتون !!

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
معمولا تا 72 ساعت و بعضا تا یک ماه قابل تشخیص است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
معمولا تا 72 ساعت قابل تشخیص می باشد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر دلیل طلاق به درخ است زن نمیشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا 72 ساعت قابل تشخیص است و اگر خانم بتواند رابطه غیر مشروع ایشان را اثبات کند و عسر وحرج ناشی از انرا به عنوان درخواست طلاق ارایه دهد امکان طلاق هست

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام قابل تشخيص است
و در صورت اثبات براي طلاق موثر مي باشد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. در بحث رابطه نامشروع فقط تماسها و پیامک ها مورد استعلام قرار میگیرد