مشاوره حقوقی رایگان - خانه نشینی بعد 29 سال خدمت

سلام کادر رسمی سپاه هستم و در بیمارستان مشغول به کار هستم یک سال از خدمتم باقی مانده اکنون 3.4 سال اخر را در صندوق مشغول به کار میباشم اما جدیدا یه نیروی شرکتی با سابقه 7 ساله که 1 ساله به نیروی صندوق اضافه شده در ساختمان دیگری مشغول به کار است که در ان مکان اب و سرویس بهداشتی موجود نیست و من به دلیل فشار و چربی و قرص های مربوطه نیاز به اب شرب و نیز سرویس بهداشتی دایم دارم اکنون مافوق مرا مجبور میکند که 2 روز هفته را من در ساختمان مذکور شیفت دهم و همکار شرکتی در محل کار من کار کند اما برای من واقعا مقدور نیست انجا کار کنم و من موضوع را در جریان مافوق گذاشتم که من یک سالم مانده و تحمل کنید اما او با بی ادبی میگوید اگر نمیتوانی کلا جای دیگری بفرستم. پرسش من این است که ایا من میتوانم به مکانی که هستم پافشاری کنم و کار را به نظارت و بازرسی بکشم و ایا به نفع من خواهد بود یا اینکه اگر تمرد کنم و کلا سر کار نروم و در خانه بنیشینم ایا میتوانند صدمه ای به سابقه خدمت من زده باز خریدم کنند یا ... چون شنیده ام که تا 6 ماه اگر سرکار نروی هیچ کاری نمیتوانند بکنند ممنون اگر راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به هیچ وجه ترک کار نکن، بلکه ضمن خدمت ، به مرجع بالاتر از آن فرمانده و بازرسی شکایت کن ، نهایتا یک سال را تحمل کن.