مشاوره حقوقی رایگان - سفته برای کارآموزی

سلام . من پسری 17 ساله هستم و برای کارآموزی برنامه نویسی وب در سایت رزومه فرستادم و تونستم تو ی شرکت مشغول کار شم . بعد یک مدتی ازم سفته خواستن به مبلغ 20 میلیون تومان و من نمیدونستم باید بنویسم فقط برای ضمانت کار و ننوشتم فقط اسمو یه مشخصاتیو پر کردم و بهشون دادم . الان میخوام بیام بیرون ولی فکر کنم بهم سفته رو ندن . آیا میتونن سفته رو اجرا بزارن

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله باید می نوشتید بابت حسن انجام کار و در قرارداد هم شماره سفته وارد میشد
اگر نقض تعهد داشته باشید قابل وصول می باشد

اظهارنامه ای در این خصوص ارسال و سفته را مطالبه کنید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

با ارسال اظهارنامه این موارد را ذکر و عودت سفته ها را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بله می توانید شما باید زودتر اقدام نمایید