مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت کار

با سلام و درود
اینجانب در یک شرکت خصوصی مشغول به کار هستم که 100 میلیون سفته سفید امضاء بدون تاریخ و بدون اسم تحویل گیرنده فقط مشخصات خودم و امضاء اثرانگشت بدون ذکر شماره سفته در قرارداد کاری تحویل شرکت داده ام ولی بخاطر اینکه اضافه کاری داریم و مبلغ اضافه کاری به ما پرداخت نمیشه آیا میتونم قبل از اینکه قراردادم به اتمام برسه از این شرکت بیام بیرون چون تهدید به اجرا گذاشتن سفته می‌کنند..ممنون از شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه به هیچ وجه نیا بیرون، کارتان را انجام دهید ولی با اظهارنامه رسمی به کارفرما تذکر دهید که :
1 - من از ... تا کنون در قسم .... کارگاه شما مشعول به کار شدم وه هر ماه بیش از ... ساعت به صورت اجباری اضافه کاری کار کردم اما حق اضافه کاری به من پرداخت نکردید.
2 - از بدو استخدام در کارگاه شما یک قطعه سفته به مبلغ .... تومان بابت حسن انجام کار از من به صورت سفید امضاء گرفتید که چک مزبور بابت تضمین کار بوده و امانی محسوب می شود.
3 - استدعا میشود ظرف 10 روز از تاریخ ابلاغ این اظهارنامه ..... تومان بابت فوق العاده اضافه کاری معوقه به من پرداخت کنید و الا از طریق اداره کار اقدام خواهم کرد و ضمنا در صورت عدم پرداخت فوق العاده اضافه کاری منبعد بیش از 8 ساعت کار موظفی انجام نخواهم داد.

توضیح بیشتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه
وکیل کشاورز

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... قطع همکاری ممکن است... در خصوص سفته های تضمینی نیز امکان طرح دفاعیات متعددی وجود دارد...

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ایشان میتواند سفته ها را به اجرا بگذارد شما هم باید اثبات کنید که ایشان کارفرما بوده و برای حسن انجام کار سفته ها را امضا کردید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حقوق خود را از طریق اداره کار مطالبه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است قبل از اینکه اقدام به خروج از شرکت خصوصی کنید اقدام به تصحیح قرارداد کار کنید تا شماره سفته‌ها در قرارداد نوشته شود. در صورتی که نسبت به عدم تعهد کارفرمای خود ناراضی هستید و قصد خروج دارید مانعی نیست و نمی‌توانند شما را به واسطه سفته‌هایی که دارند مجبور به هر اقدامی کنند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
ابتدا درخواست کتبی خود را مبنی بر استعفا ، به شرکت تقدیم نمایید
و بعد از یک ماه میتوانید از شرکت خارج بشوید

و میتوانید دادخواست استرداد لاشه سفته به علت ضمانتی بودن را اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید . دادخواست استرداد لاشه سفته دهید

الهه حسینی

الهه حسینی :

باسلام امکان عدم همکاری و استرداد سفته وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
معمولا در قرارداد کار بندی دارد که نوشته شده در صورت ترک کار خسارت به کارفرما از محل تضمین ها پرداخت می شود لذا اگر اداره کار رای بر ترک کار شما صادر کند طبق نظر کارشناس دادگستری میزان خسارت برآورد می شود و از محل سفته ها قابل وصول است .

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

از طریق اداره کار پیگیری نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله با اظهارنامه اعلام بفرمایید که قصد بیرون آمدن دارید و سفته ایی که در یدشان هست امانی و برای حسن انجام کار است اگر بر روی سفته اقدامی شد دادخواست بدهید و به اداره کار شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در قرارداد مدت معین تا پایان قرارداد باید ادامه داد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

منعی برای ترک کار نیست وبرای سفته میتوانید اظهارنامه استرداد سفته ارسال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید استعفا خود را اعلام کنید
بابت سفته بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.
بابت حق و حقوق خود می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا کتبا به شرکت اعلام کنید که یا اضافه کاری شما را پرداخت کند والا تا یکماه دیگر قصد خروج از شرکت را دارید. همچنین درخواست استرداد سفته ها را بخواهید.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بستگی به مفاد قرارداد شما دارد. اصولا سفته ها جهت ضمانت حسن انجام کار اخذ می گردد و در قرارداد قید می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از یک ماه از اعلام استعفا میتوانید از شرکت خارج بشوید بابت استرداد سفته اظهار نامه بدهید

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

بله میتونید خارج بشید اما بهتره تا پایان قرارداد خارج نشوید و بابت معوقه اضافه کاری به اداره کار مراجعه کنید
اگر خارج شدید اظهارنامه استرداد سفته بدهید و ظرف 10 روز اگر مسترد نکردند دادخواست بدهید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
سفته درصورتی بابت ضمانت باشد ودرمتن سفته ودرمتن قرارداد قیدشده که سفته بابت ضمانت میباشد درصورت تخلف کارگر وخلف وعده نسبت به شروط قرارداد ازجانب کارفرما قابل وصول میباشد.
اما اگر درمتن سفته وقرارداد قید ضمانت نشده باشد اثبات ضمانت سخت میباشد.

یک وکیل :

با سلام امکان سو استفاده کارفرما وجود دارد .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از کار بیرون بیایید ولی در حال حاضر توصیه نمی شود
بهتر است یا درخواست کنید اظهارنامه را در قرارداد قید کنند یا اینکه حقوق معوقه شما را پرداخت نمایند

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
شما تا اتمام قرارداد موظف به انجام تعهدات خود هستید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

قرارداد شما و تعهدات شما و طرف قرارداد باید بررسی شود چه مسئولیتی دارید در قرارداد ذکر شده است