مشاوره حقوقی رایگان - سفته گرفتن از فرد زیر 18 سال

سلام من 17 سال سن دارم و توی، یک رستوران کار میکردم و یک نفر ازم سفته گرفت به خاطر ضمانت کار من هم ک نمیدوسنتم چیه امضا کردم و اثر انگشت ازم گرفت بعد گفت هر موقه هز،اینجا بری پاره میکنم برات میفرستم
بعد ک رفتم از اونجا نه حقوقمون بهمون داد نه سفته مون و الانم تهدید میکنه که باید پول سفته رو بدی من الان چیکار کنم لطفا راهنمایم کنید ؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اولاسفته مزبور با عنایت به عدم سن رشد معتبر نمی باشد دوما کارفرما مرتکب تخلف شده سوما بدوا طی اظهارنامه ای مشخصات سفته را ذکر و تقاضای استرداد نمایید و سپس دادخواست استرداد لاشه سفته ثبت نمایید. جهت دریافت حقوق و مزایا نیز از طریق اداره کار اقدام کنید.
البته لازم به ذکر است که باتوجه به شرایط سنی ولی می بایست اقدامات مزبور را پیگیری نمایند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد.
ابتدا باید اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر بل زور یا اکراه این کار را کرده باشد تاثیر حقوقی ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه ای در اینخصوص ارسال کنید و موضوع مذبور را با اداره کار در میان بگذارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره کار میتوانید علیه کارفرما شکایت کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
با توجه به اینکه به سن قانونی نرسیده بودید سفته ها ارزش و اعتبار ندارد مگر اینکه پدر شما آنها را امضاء نموده باشد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پدر شما ذبه عنوان ولی قهری ،
باید دادخواست استرداد لاشه سفته به علت ضمانتی بودن را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدرتان می تواند دادخواست استرداد لاشه چک بدهد
از طریق اداره کار نیز می توانید شکایت کنید