مشاوره حقوقی رایگان - میزان نفقه و مهریه

با سلام خدمت شما بزرگواران
سوالی داشتم از حضورتون
بنوه کارمند شرکتی اداره برق هستم با ماهی 7میلیون حقوق
همسرم درخواست مهریه کرده
ولی من ماهی 5 تومن فقط قسط میدم
فقط 2 تومن برام میمونه
باتوجه به مهریش که 400 سکه هست و احتمالا درخواست نفقه هم میده
ایا دادگاه با توجه 2 تومن باقیمانده حقوقم برام نفقه و سکه میبنده یا نه ملاک همون 7 میلیون حقوقه؟
تشکر میکنم

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

با سلام و عرض ادب
دادگاه ها همه اموال منقول و غیرمنقول و حسابها و گردش مالی و حتی اقساط و مخارج را بررسی و سپس اقدام به تعیین مبلغی به عنوان پیش پرداخت و اقساط ماهانه می کنند بنابر این معیار فقط به دریافتی شما نیست سایر اموال و بدهی ها در میزان تعیین اقساط تاثیر دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما باید دادخواست اعسار وتقسط بدهید تا دادکاه با جمیع جهات بصورت اقساط مهریه را پرداخت نمایید

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
ملاک کل حقوق ومزایای مستمر دریافتی میباشد .

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید فیش حقوقی خود و کسورات را در دادگاه ارائه کنید تا اقساط بلندمدت مثلا سالی یک سکه تعیین شود(اعسار)

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
اعسار خود را در محکمه اثبات کنید