مشاوره حقوقی رایگان - میزان نفقه در دوران عقد با زن خانه دار فرق دارد یا نه

سلام علیکم
اگر مسکن مستقل را با اثاثیه آن تهیه کنم
ولی همسرم نفقه معوقه خود را با اعمال حق حبس درخواست بدهد
میزان تعیین نفقه در نظریه کارشناسی بابت پوشاک و خوراک و لوازم آرایش و... کارشناسی میشود
یا کارشناس مسکن تهیه شده با اثاثیه را از مبلغ نفقه کم میکند

خلاصه سوال این هست که نفقه دختر باکره با اعمال حق حبس بـا زن خـاـه دار در تعیین میزان نفقه توسط کارشناس فرقی میکند یا خیر؟؟؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به شان و تحصیلات و مرتبه اجتماعی و ..‌.کارشناس تعیین می کند

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

با سلام و عرض ادب به نظر اینجانب دختر تا زمانی که در منزل پدر است نفقه کمتری به او تعلق میگیرد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در تعیین نفقه شئون اجتماعی زوجه با توجه به شغل ، تحصیلات ،وضع خانوادگی و غیره تعیین می شود.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر تفاوتی ندارد ودرتعیین نفقه حال زن و وضعیت زن درنظرگرفته میشود