مشاوره حقوقی رایگان - میزان نفقه در دوران عقد

سللم
دختری طی 3سال بعد عقد بلاتکلیف مانده با توجه به کارمند بودن خودش میزان نفقه او چه قدر است ؟ آیا می تواند بدون شکایت به طلب نفقه خود بپردازد طی این 3سال زوج اصلا نه هدیه ای داده و نه پولی ایا به این خانم چون خانه پدر است و عروسی نکرده و رها شده نفقه تعلق می گیرد ؟

پاسخ ها :

ناهید لرستانی

سرکار خانم ناهید لرستانی :

با سلام و احترام
همین که عقدنکاح به طور صحت واقع شد ، روابط زوجیت بین طرفین موجود و حقوق و تکالیف زوجین در مقابل همدیگر برقرار می شود و یکی از حقوق زوجه حق نفقه است که در صورت تمکین به زوجه تعلق میگیرد در این حالت زوجه دادخواست مطالبه نفقه تقدیم دادگاه میکنند و زوج هم دادخواست تمکین و نهایتا چون زوجه تا حالا اصلا تمکین نداشته از حق حبس خود استفاده میکنه و تمکین را منوط به پرداخت مهریه میکنند و از این حیث پیروز دعوا هستند.
موفق باشید