مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و نفقه

با سلام و وقت بخیر خدمت تمامی وکلای دادراه:

من حدود سی و دو سال است که ازدواج کردم و حال با همسرم دچار مشکل شده ام. سوال من این است که مطالبه مهریه من که در سال شصت و هشت به مبلغ سیصد وپنجاه هزارتومان بوده، الان چه مبلغی میشود و میزان نفقه جاریه که بخواهم از ایشان دریافت کنم به چه میزانی هست.
نا گفته نماند که همسرم از شرایط مالی بسیار خوبی برخوردار هستند و خانواده پدری من هم از وضعیت مالی خوبی برخوردار هستند.
با سپاس فراوان از همه شما عزیزان

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مهریه باید محاسبه شود طبق شاخص و نفقه را کارشناس تعیین میکند از ماهی 600 به بالا می باشد بسته به درآمد همسر شما دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مهریه باید محاسبه شود طبق شاخص و نفقه را کارشناس تعیین میکند

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

مهر طبق شاخص محاسبه میشود و میزان نفقه توسط کارشناس تعیین‌میگردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مهریه براساس نرخ شاخص تورم بانک مرکزی محاسبه میشود ونفقه طبق نظر کارشناس تعیین میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مهریه براساس نرخ شاخص تورم بانک مرکزی محاسبه میشود ونفقه طبق نظر کارشناس تعیین میشود