مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت قبوض توسط مدیر ساختمان

با سلام و خسته نباشید
ساختمان ما 7 واحد ساکن هستند
اخیرا مدیر ساختمان از سمت خود استعفا داد و هم کسی مدیریت را قبول نکرد.. در حالیکه ایشون یعنی شخص مدیر مدیریت را با بدهی قبوض رها کرد.. حتی در دوران مدیریت بیمه آسانسور را هم انجام نداد..قبض برق عمومی را پرداخت نکرده الان 3 دوره بدهی داره در صورتیکه همه ساکنین شارژ را پرداخت کردند ایشون برق عمومی را پرداخت نکرده
میخواستم ببینم تکلیف ما با این شخص چیست و چیکار کنیم؟ آیا باید مدیریت را با بدهی قبضایی که زمان خودش باید پرداخت میشد رها میکرد؟؟
ممنون میشم راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، با ارسال اظهارنامه، به ایشان در خصوص اجرای وظایف خود تذکر بدهید

اما اگر مدیر ساختمان هم چنان از این امر امتناع کرد، می توانید با ارائه دادخواست، نسبت به شکایت علیه مدیر ساختمان اقدامات لازم را انجام بدید

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام. ابتدا باید از ایشان صورتحساب دوره مدیریتش را بگیرید و قاعدتاً مدیر ساختمان باید همزمان با استعفا ، وضعیت مالی ساختمان را هم مشخص کند . حال اگر صندوق ساختمان موجودی داشت باید مسترد کند و شما بدهی های ساختمان را از آن محل بپردازید و اگر مسترد نکرد با ارسال اظهارنامه و متعاقباً تقدیم دادخواست ، مبالغ را از وی مطالبه کنید. لیکن توصیه می کنم چنین مواردی را تا جایی که امکان دارد از طریق صلح و سازش بین خودتان حل کنید و به مسیر قضایی داخل نشوید . موفق باشید