مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت نوه

سلام
خسته نباشید
دخترم 10 ساله که طلاق گرفته و یک بچه 13 ساله داره و حضانت کامل بچه را هم داره و مدت 4ساله از پدرش هم خبری نیست. یعنی ازدواج کرده و بچه اش را رها کرده
حالا دخترم یکساله ازدواج مجدد کرده و شوهر جدیدش برخلاف قول اولش بچه را نمیخواد و مدت یکساله پیش ما زندگی میکنه
آیا من و همسرم که پدر بزرگ و مادر بزرگ مادری بچه هستیم میتونیم قیومیت بچه رو بگیریم ؟ با توجه به حضانت کامل مادر بچه
میخواهیم شامل بیمه تامین اجتماعیش کنیم
ممنون

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.تازمانی که ولی فرزند زنده هس نوبت به قیمومت نمیرسد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام بله شما میتوانید قیومیت را بر عهده بگیرید ،زیراقیومیت باحضانت فرق دارد