مشاوره حقوقی رایگان - درباره قیم شدن پدربزرگ برای فرزندان پسرش که زنده است که تصادف کردندبهشون گفتن بیاین شهری که تصادف

درباره قیم شدن پدربزرگ برای فرزندان پسرش که زنده است که تصادف کردندبهشون گفتن بیاین شهری که تصادف ایشون دوماهه پیش تصادف کردن خانومش فوت کرده ولی خودشون بچه هاش زخمی شدن بعدالان ازقم که تصادف کردن تماس گرفتن گفتن بهشون پدرخودشوبیاره بشه قیم بچه هاش که نمیدونم اگه اینکارنکنه چیزی بهش نمیرسه منظورش ازاین حرف چیه ما ازطرف دخترخودمون که فوت کرده هستیم که به ماچیزی نمیگن

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
تا زمانی که پدر در فید حیات است قیم تعیین نخواهد شد
شما جز ورثه زوجه که فوت کرده است محسوب میشوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خوب بچه قیم می خواهد حالا هر کسی را که دادگاه تشخیص دهد