مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت نوه توسط پدربزرگ

با سلام و خسته نباشید. برادر من حدود 4 سال پیش فوت کرده است. پدر من قیم فرزند او شده و فرزندش الان 7 سال دارد و دختر می باشد. آیا پدر من که پدربزرگ می باشد میتواند فرزند را خودش بزرگ کند و پیش خودش بیاورد و از مادر بگیرد؟ در ضمن مادر هیچ شغلی ندارد و درآمدی هم ندارد و پدرم هر ماه برای ایشون ماهیانه مبلغی را پرداخت میکند.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
حضانت فرزند بعداز 7سالگی در صورت اختلاف با دادگاهه...

سعیده مهرریزی

سعیده مهرریزی :

سلام نه بحث قیمومت با حضانت فرق داره وتا زمانی که مادر زنده است حضانت با مادر است.

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
در صورت فوت یکی از ابوین حضانت طفل با فردی است که در قید حیات است واگر مادر صلاحیت نگهداری ندارد باید در دادگاه ثابت شود

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

حضانت فرزندی که پدرش فوت شده فقط و فقط با مادر هست ، ولایت فرزند و وظیفه پرداخت نفقه او با پدربزرگ یعنی ولی اوست ، حضانت به معنای نگهداری از فرزند با مادر است نمیتوان فرزند را از او گرفت ولی ولایت و امرار معاش او برعهده پدربزرگ ، ضمن آنکه به لحاظ اخلاقی و روحی هم جدا کردن دختر از مادر صحیح نیست و در آینده صدمات جبران ناپذیر روحی به هردوی آنها وارد خواهد کرد و بعضاً موجبات اتفاقاتی را فراهم میکند که خسارت زاست ، در حالیکه با کمی تدبیر و رفتار درست میتوان از پیامدهایش جلوگیری کرد ، از نظر قانونی حضانت با مادر است ،از نظر بنده هم اگر پدربزرگ هوای وضعیت معیشتی آنها را داشته باشد ضمن آنکه دختر و مادر را از هم جدا نمیکند ، مطمئن باشید جزای خیر هم دارد موفق باشید