مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت در صورت عدم پرداخت نفقه کودک

همسر من 3 ماهه فوت شدن. پدر ایشون بعد از فوت ایشون درخواست قیومیت و ولایت پسر 7 ساله من رو دادن. پسرم مالی نداره برای مدیریت و پدر همسرم هم پولی نداره برای پرداخت نفقه و فقط به قصد اذیت قیومیت پسرمو گرفته. در واقع ایشون 17 سال پیش جدا شده بودند و خانواده ایشون رو ترد کرده بودند حالا به قول خودش وقت انتقامشه. در ضمن ایشون سوابق کیفری هم دارند و یه جورایی بی خانمان هستن. میتونم قیومیت رو از ایشون بگیرم. و پس از اون درخواست ضم ولی کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

قیومیت راهدحل نیست از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر موارد سلب قیومیت برا ایشان احراز گردد بله امکان ان وحود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست عزل قیم را به علت بد سرپرستی کردن فرزند و ..... مطرح نماید و مدارک و دلایل خود را ارائه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله عدم صلاحیت ایشان را در دادگاه اثبات نمایید