مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سابقه بیمه

سلام. من24سال در بانک خدمت کردم. چندسال قبل از بانک اخراج شدم. 24سال سابقه بیمه در بانک دارم. چون آزاده و جانباز هستم توسط ارتش بیمه خدمات درمانی شدم. حال میخواهم در یک شرکت خصوصی مشغول بکار شوم و بعد از مدتی تقاضای انتقال سابقه بیمه به شرکت خصوصی را داده و بازنشسته شوم. در ضمن از بیمه خدمات درمانی ارتش هم استفاده کنم. آیا اینکار شدنی است؟ من 55سال سن و بیماری دیابت هم دارم

پاسخ ها :

سمانه  ملك بالا

سرکار خانم سمانه ملك بالا :

سلام
شما همزمان میتونید از چندین خدمات بیمه خصوصی استفاده کنید .... در خصوص بقیه بیمه ها به بیمه نامه ها مراجعه کنید و مطالعه متن بیمه لازمه