مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ملک ارثی

ملک ویلایی دو طبقه با سند مجزا طبقه پایین 200 متر متراژ داره که باید بین وراث تقسیم شه طبقه بالا به نام بنده هست بالا 90 متر متراژ داره نحوه فروش به چه صورت هستش ؟؟؟؟

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

وقتی قابل تقسیم نباشه تقاضای فروش و پول بین شرکا تقسیم می‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابتدا باید هر کدام از ورثه درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایند و سپس دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایند و سپس چون ملک غیر قابل افراز است قاضی حکم به مزایده ملک خواهد داد تا ملک در مزایده به فروش برود و سهم هر کدام از ورثه پرداخت بشود یا

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

دادخواست دستور فروش به دادگاه حقوقی ارائه دهید

ابوالفضل نظامی

ابوالفضل نظامی :

با سلام ابتدا نسبت به اخذ گواهی حصر وراثت اقدام و سپس نسبت به طرح دعوای تقسیم ترک اقدام

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام چنانچه ملک سابقه ثبتی وگواهی عدم افراز دارید نسبت به فروش آن اقدام کنید یا چنانچه بین ورثه اختلاف وجود دارد از طریق دادگاه درخواست تقسیم ماترک وفروش ملک موروثی اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ملک مشاعی ابتدا از طریق ثبت افراز یا عدم افراز ان اخذ ودر صورت عدم افراز دادخواست دستور فروش انرا بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با انحصار وراثت پس از اخذ افراز یا عدم افراز می توانید دستور فروش گرفته و هرکس به نسبت سهم خود